ikot-ikot semut berapi

budak buncitt punyer belog

My photo
kuala terengganu, bandar seri begawan brunei, Brunei
bella mierra . nineteen . tinggi . comell . mata sepet . ramping . makan banyak . pelik . suka nangis . manja . sewel . gilerr . senget .

Tuesday, December 6, 2011

air mata dari hati :)

awak , selama kita kenal saya tak penah terniat pon na lukakan aty awak apatah agy na saket kan aty awak . kadang kadang mungkin saya ta sedar saya da ta sengaja lukakan aty awak . tapi percaya lah saya ta penah terniat na wart awak cam tu . awak sendiri tau kan betapa sayang nya saya kurt awak sampaikan saya ta sanggup kehilangan awak . tapy awak selalu cakap saya ni PEREMPUAN TAK GUNA , TAK SEDAR DIRI ,   TAK PANDAI JAGA ATY AWAK , TIPU AWAK , ADA LAKI LAEN .

saya mengaku memang saya pompuan ta guna sebab ta dapt bagy apa yang awak na . saya ta dapat tunaikan segala kemahuan awak . orunx laen couple best jur kuar mam sama sama , lepax , shopping , dating , tengok wayang . tapy kita ? saya ta penah ajak awak wart semua tu . saya tau awak kadang kadang mesti jeles bila tengok couple laen bahagia sedangkan awak langsung ta bahagia nan saya kan ? saya lax asyik abiskan duet awak jur . saya betol betol ta guna kan ? saya mintax maaf sebab ta mampu bagy apa yang awak inginkan . saya budax miskin . saya tade pape yang na dibanggakan . saya cuma ada kaseh sayang jur tuk bagy kurt awak . kalo awak sanggup time awak amik la simpan lelok . tapy kalo awak geli jijik na time tape saya paham . awak bole pulangkan balex kurt saya . tade la saya ase terhina sangat .

saya memang ta sedar diri sebab saya jur yang beria ria pertahankan hubungan kita setiap kaly awak mintax putus . saya tebalkan muka masih agy na bersama awak sedangkan awak da naex muak dengan saya kan ? beria ria saya merayu kurt awak tanak putuskan hubungan kita padahal awak da cukup bosan dengan saya . kenapa ? sebab saya ta sedar diri yang awak memang da tanak kurt saya . saya pertahankan hubungan kita sebab saya betol betol ikhlas sayangkan awak . selama kita couple tiap kaly kita gado saya ta penah pon mintax putus apatah agy sebut perkataan tu kurt awak . awak tau ta kenapa saya tanak putuskan hubungan kita ? sebab saya ta yakin ada orunx yang bole sayang awak macam mana saya sayang awak . saya tanak putuskan hubungan kita sesuka aty sebab bukan senang bagy saya na dapatkan awak dulu dan bukan senang saya na bersama awak dari dulu sampai ke tahap ni sekarang . bila saya da yakin ada orunx yang bole jaga awak macam saya jaga , bole sayang awak macam saya sayang awak baru saya lepaskan awak kalo tu yang awak na slama nih .

saya mengaku saya ta pandai jaga aty awak , selalu wart awak mara , saket aty dengan sikap saya . kadang kadang saya terpikir kenapa allah bagy awak kurt saya . rupa nya allah na saya belajar bersabar . setiap kaly awak mara saya , panggil saya bukan bukan , hina saya , saya redha . saya pasrah sebab saya sabar demi cinta saya kurt awak . saya rela telan pahit tu semua , rela mngalah demi tanak tengok awak masam muka nan saya . saya mengaku salah saya sebab saya tanak kita gado lama lama . saya sanggup ketepikan segala benda hanya semata sebab awak . saya sanggup putuskan pertunangan saya demi tuk awak . saya rela terima caci keji dari family saya sebab awak . saya sanggup tentang family saya sebab cinta n sayang saya kurt awak . saya lukakan aty banyak pihak termasuk saya sendiri hanya semata na jaga aty awak . tapi awak masih agy cakap yg saya ta penah jaga aty awak . tape lah , mungkin awak ta sedar .. saya paham .

awak , saya mintax maaf sebab ada sesetengah benda saya tipu awak . saya ta bermaksud camtu tapi saya wart demi kebaikan kita . saya ta penah tipu awak cuma saya sembunyikan apa yang patot jur . kadang kadang terlampau jujur pon myakitkan aty . saya bukan na tipu awak tau ta jujur dengan awak . saya cuma na tengok sjauh mana penerimaan awak kurt saya ta kira la sama ada saya jujur tau tipu . awak pon kadang kadang ada sembunyikan sesuatu dari saya semata mata tanak saya saket aty kan ? tape saya ta kesah janji cinta dan kaseh sayang awak kurt saya jujur dan ta tipu . saya tau awak ta penah percayakan saya . kadang kadang penah saya jelaskan kurt awak tapy awak seket ponta amik peduli . ta kesah langsung . sebab awak ta penah percaya kan saya . saya jelaskan ke tak jelaskan ke sama jur bagy awak . awak tetap ta percayakan saya . saya ta kesah . saya terangkan jugax walaupon banyak kali ulang benda sama sebab saya tanak awak pikir saya asyik tipu awak . walaupon kadang kadang saya ase ta berbaloi ... sebab awak dari mula kita kenal sampai sekarang seket pon ta penah na percaya ka saya apatah agy na cube . langsung tak . sedangkan saya percayakan awak lebih dari segalanya . tape lah , saya redha ..

awak selalu cakap saya ada laki laen .. sampai kadang kadang saya terpikir awak sengaja na saya tinggalkan awak tau awak na saya mengaku yg saya memang ada laki laen . macam tu ke ? saya ta penah ada laki laen , ta pena terniat pon na carik laki laen . ada awak sorunx pon da cukup tuk saya sampai saya pon ta terjaga nan awak . bukan senang saya na bagy kan aty saya ni kurt orunx laen lebih lebih agy bila aty saya semua nya kurt awak . terpulang la pada awak . saya te penah memaksa tuk awak percaya ..

saya couple nan awak bukan tuk hari ni jur tapy tuk selama nya .. kawen nan awak , ada anak nan awak . ada family nan awak . hidup maty nan awak . saya percayakan cinta saya kurt awak biar la pe orunx na kata . saya ta kesah sebab saya time awak baex buruk sape diri awak . saya ta kesah sal latar belakang family awak camne , latar belakang awak camne . saya ta kesah kalo awak jalan kaki sekali pon sebab saya betol betol yakin awak jodoh saya . saya ta kesah n langsung ta mnyesal sanggup putuskan pertunangan saya demi awak . saya tau allah sentiasa bagy yang terbaex tuk hamba dia . da banyak saya terluka . saya cuma mintax satu jur . bahagia kan lah selagy hayat saya masih ada . tu jur . saya ta mintax banyak pon . saya cuma na abiskan sisa masa saya dengan awak . saya tau masa saya makin hampir tapi seket pon saya ta penah myesal kenal awak . saya ta penah bosan nan awak . saya ta kesah penat penat kije carik duet walaupon kadang kadang saya teramat saket sebab saya na kumpul duet banyak banyak na kawen nan awak , sebab saya bahagia sangat nan awak . kalo bole saya na hidup lama nan awak tanpa wart awak saket aty tau mara agy . tapi saya ta mampu . saya tau ada orunx laen yang bole jaga awak lebih baex dari saya jaga awak . bole sayang awak , cinta kan awak . bagy pe yang awak na sebab saya ta mampu semua tu . saya da cube jady yang terbaex . kalo dai bole jady yang terbaex lebih bagus dari saya , tape la . awak time la dia . mungkin dia jodoh yang awak carik bukan saya . dan mungkin dia pelengkap hidup awak . tape saya redah . saya ikhlas kalo tu mampu membahagiakan awak .

No comments:

Post a Comment